• Gasinstallaties

  In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is een gasinstallatie veelal de basis voor koken, verwarmen en de warmwatervoorziening. En die installatie moet betrouwbaar zijn. Bij ons bent u daarvan verzekerd.

  Lees meer
 • Waterinstallaties

  Het comfort in uw badkamer, toilet en keuken staat of valt met de waterleidingvoorziening in uw woning. Een goed aangelegd waterleidingsysteem is maatwerk, perfect afgestemd op uw waterbehoefte.

  Lees meer
 • Elektra

  Geen woning of bedrijfspand kan zonder elektriciteit. Immers, we werken, wonen, leven en ontspannen dankzij stroom. Een uitgekiende elektra-installatie is dan ook in elk pand een must.

  Lees meer

Hubo

HUBO.
Da’s handig!

Bent u een doe-het-zelver? U hoeft het niet helemáál alleen te doen. Onze HUBO-winkel is er voor ú. Met ons uitgebreide assortiment hout, verf, gereedschap, plaatmateriaal, elektra, ijzerwaren, deuren, zonwering en kastwanden en -systemen bent u goed voorzien om elke klus in en om het huis professioneel aan te pakken. Wat niet op voorraad is, bestellen wij voor u. Onze aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding zal u verrassen. Handig, zo’n HUBO om de hoek!

Maar er is meer. Bij ons treft u geen verkopers, maar vakmensen. Desgewenst geven wij u gedegen advies over uw klus. Wenst u uw materiaal op maat? Wij zorgen ervoor. Heeft u een extra hand nodig bij de montage? Wij helpen u graag. Daar hebt u iets aan.

Bel ons op 0516 46 16 23

Voor het melden van een storing zijn wij 24 uur per dag te bereiken.

gas

In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is een gasinstallatie veelal de basis voor koken, verwarmen en de warmwater-voorziening. Lees meer

water

Het comfort in uw badkamer, toilet en keuken staat of valt met de waterleidingvoorziening in uw woning. Lees meer

licht

Geen woning of bedrijfspand kan zonder elektriciteit. Immers, we werken, wonen, leven en ontspannen dankzij stroom. Lees meer