• Gasinstallaties

  In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is een gasinstallatie veelal de basis voor koken, verwarmen en de warmwatervoorziening. En die installatie moet betrouwbaar zijn. Bij ons bent u daarvan verzekerd.

  Lees meer
 • Waterinstallaties

  Het comfort in uw badkamer, toilet en keuken staat of valt met de waterleidingvoorziening in uw woning. Een goed aangelegd waterleidingsysteem is maatwerk, perfect afgestemd op uw waterbehoefte.

  Lees meer
 • Elektra

  Geen woning of bedrijfspand kan zonder elektriciteit. Immers, we werken, wonen, leven en ontspannen dankzij stroom. Een uitgekiende elektra-installatie is dan ook in elk pand een must.

  Lees meer

Elektra-installaties

Elektra.
Zodat het werkt.

Geen woning of bedrijfspand kan zonder elektriciteit. Immers, we werken, wonen, leven en ontspannen dankzij stroom. Een uitgekiende elektra-installatie met stopcontacten, lichtpunten en multimedia-aansluitingen op de juiste plaatsen is dan ook in elk pand een must. Installatiebedrijf van Linde is u hierbij graag van dienst.

Wij installeren in zowel nieuwbouw en verbouw als bestaande bouw. Met name in nieuw- en verbouwsituaties is het slim om al in een vroeg stadium een plan van aanpak te maken. Zo’n schets omvat zowel een verlichtingsplan als de locaties van contactdozen en aansluitpunten in de verschillende ruimtes. Van een goed doordacht ontwerp heeft u jarenlang plezier!  

Ook de aanleg en het keuren van krachtstroom, buitenverlichting, terreinverlichting en noodverlichting behoren tot onze diensten. Installatiebedrijf van Linde werkt volgens de meest strenge veiligheidsnormen. Daar mag u op rekenen. 

Bel ons op 0516 46 16 23

Voor het melden van een storing zijn wij 24 uur per dag te bereiken.

gas

In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is een gasinstallatie veelal de basis voor koken, verwarmen en de warmwater-voorziening. Lees meer

water

Het comfort in uw badkamer, toilet en keuken staat of valt met de waterleidingvoorziening in uw woning. Lees meer

licht

Geen woning of bedrijfspand kan zonder elektriciteit. Immers, we werken, wonen, leven en ontspannen dankzij stroom. Lees meer