• Gasinstallaties

  In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is een gasinstallatie veelal de basis voor koken, verwarmen en de warmwatervoorziening. En die installatie moet betrouwbaar zijn. Bij ons bent u daarvan verzekerd.

  Lees meer
 • Waterinstallaties

  Het comfort in uw badkamer, toilet en keuken staat of valt met de waterleidingvoorziening in uw woning. Een goed aangelegd waterleidingsysteem is maatwerk, perfect afgestemd op uw waterbehoefte.

  Lees meer
 • Elektra

  Geen woning of bedrijfspand kan zonder elektriciteit. Immers, we werken, wonen, leven en ontspannen dankzij stroom. Een uitgekiende elektra-installatie is dan ook in elk pand een must.

  Lees meer

Dakbedekking

Dakbedekking.
Betrouwbaar en waterdicht.

Met een slecht geïsoleerd dak verdwijnt veel energie ongemerkt naar buiten. Dat is jammer en onnodig. Goede dakisolatie en de juiste dakbedekking voorkomt dat de warmte verloren gaat. Ook houdt een degelijk geïsoleerd dak in de zomer de hitte buiten. Een verhoging van uw wooncomfort! Bovendien bespaart u flink op uw energierekening. En dat laatste is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. 

Installatiebedrijf van Linde is als erkend dakdekkersbedrijf expert in dakwerk. En dat mag u zien in de breedste zin van het woord. Dakbedekking van nieuwbouw, dakisolatie, de aanleg van dakgoten en hemelwaterafvoersystemen – u kunt ervoor bij ons terecht. Ook vervangen en/of herstellen wij bestaande dakbedekkingen van zowel woningen als bedrijfspanden.

In dakbedekkingen en dakrandafwerkingen is een variëteit aan materialen mogelijk, zoals hoogwaardige kunststof, bitumen, lood, zink en koper. Elk materiaal heeft een eigen uitstraling en specifieke eigenschappen. Wij bekijken ter plekke de situatie en adviseren u op maat.

Elk dak vraagt om geregeld onderhoud. Temperatuurschommelingen kunnen namelijk zwakke plekken veroorzaken en een door bladeren verstopte hemelwaterafvoer kan lekkage tot gevolg hebben. Een preventieve dakinspectie voorkomt grote problemen. Bel ons gerust even! 

Bel ons op 0516 46 16 23

Voor het melden van een storing zijn wij 24 uur per dag te bereiken.

gas

In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is een gasinstallatie veelal de basis voor koken, verwarmen en de warmwater-voorziening. Lees meer

water

Het comfort in uw badkamer, toilet en keuken staat of valt met de waterleidingvoorziening in uw woning. Lees meer

licht

Geen woning of bedrijfspand kan zonder elektriciteit. Immers, we werken, wonen, leven en ontspannen dankzij stroom. Lees meer