• Gasinstallaties

  In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is een gasinstallatie veelal de basis voor koken, verwarmen en de warmwatervoorziening. En die installatie moet betrouwbaar zijn. Bij ons bent u daarvan verzekerd.

  Lees meer
 • Waterinstallaties

  Het comfort in uw badkamer, toilet en keuken staat of valt met de waterleidingvoorziening in uw woning. Een goed aangelegd waterleidingsysteem is maatwerk, perfect afgestemd op uw waterbehoefte.

  Lees meer
 • Elektra

  Geen woning of bedrijfspand kan zonder elektriciteit. Immers, we werken, wonen, leven en ontspannen dankzij stroom. Een uitgekiende elektra-installatie is dan ook in elk pand een must.

  Lees meer

Water en sanitair

Water en sanitair.
Omdat comfort telt!

Het comfort in uw badkamer, toilet en keuken staat of valt met de waterleidingvoorziening in uw woning. Een goed aangelegd waterleidingsysteem is maatwerk, perfect afgestemd op uw waterbehoefte. Bovendien moet een waterinstallatie 100 procent veilig zijn als het gaat om gezondheidsrisico’s als legionella. Kortom, een betrouwbare watervoorziening vraagt om een vakman. 

Installatiebedrijf van Linde is in loodgieterswerk specialist. Wij leggen nieuwe waterleidingen compleet aan. Ook kunnen wij bestaande waterinstallaties uitbreiden, onderhouden of aanpassen. In alle gevallen gaan wij uit van úw wensen en persoonlijke situatie. 

Een badkamer is meer dan alleen water. Daarom kunt u ons ook inschakelen voor een totaaloplossing, compleet met sanitair en tegelwerk. U kiest, wij regelen de rest. Dat is nóg een zorg minder!

Bent u op leeftijd of mindervalide? Soms maken kleine aanpassingen aan uw sanitaire voorzieningen het mogelijk dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Wij denken graag met u mee.

U kunt bij ons tevens terecht voor legionellapreventie in sportcomplexen en openbare ruimtes.

Bel ons op 0516 46 16 23

Voor het melden van een storing zijn wij 24 uur per dag te bereiken.

gas

In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is een gasinstallatie veelal de basis voor koken, verwarmen en de warmwater-voorziening. Lees meer

water

Het comfort in uw badkamer, toilet en keuken staat of valt met de waterleidingvoorziening in uw woning. Lees meer

licht

Geen woning of bedrijfspand kan zonder elektriciteit. Immers, we werken, wonen, leven en ontspannen dankzij stroom. Lees meer